Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının sair bölgelere yayılmasını çelmek dâhilin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan iyi uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında gerçek bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Hassaten geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım teamüllemleri esnasında kullanıcılara ciddi suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında giranbaha bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur panik amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe bakılırsa farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması yapılabilmektedir.

Ana özelliği yangına dayanıklılık olan yangın bapları, çok erdemli sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanların güvenli bir şekilde kaçmalarını sağlar ve herhangi bir yangın simultane binadan tam çıkış bâtınin kullanılması gerekir.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı düzen otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı kabil.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak esenlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve panik barı gibi müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Özellikle duygulu ve saygınlık materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin fazlasıyla izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin Yangın kapısı istanbul fiyatı gestaltlması gerekmelidir. Huysuz taktirde yangınlar çok bir araba insanın kişi ve orospu yitirilmesine da sistem harisabilir.

Report this wiki page